GERARD OSORIO

El passat 24 d’abril, Gerard Osorio, jugador de la selecció espanyola de voleibol, ens va visitar aquí l'escola a l'hora d' Educació Fisica.
Durant aquest mes i fins al 5 de maig l’esport de la pista és aquest i per aquesta raó des d' Educació Fisica van aprofitar per organitzar la visita del Gerard.
Osorio ens va explicar com va començar la seva carrera de voleibol. Havia començat, més o menys, a cinquè de primaria a jugar a l’equip de Sabadell (on vivia) i a 1er d’ESO el van seleccionar per jugar a la selecció catalana. Entrenava 4 hores al dia a Barcelona. Per aquest motiu es va haver de separar de la seva família i viure a un internat d’esportistes d’èlit. Després, amb 14 anys el van seleccionar per primera vegada per jugar a la selecció espanyola. I als 17 el van triar per quedar-se permanentment, aquesta vegada a Palència. Actualment és jugador professional del volei Teruel.
Després de l’explicació vam sortir al pati a jugar a volei amb ell. Ajudava a alguns grups. Un cop acabada la sessió,  vam fer-nos una foto. Alguns nens es van quedar perquè els firmés un autògraf.
Ens ho vam passar molt bé i va ser una oportunitat única!

Twitter: @GerardOsRe


No hay comentarios:

Publicar un comentario